Bedrijven Info

De voorbereidingen voor de Roefeldag 2024 zijn weer in volle gang.

In 2024 wordt er geroefeld op zaterdag 15 juni.
Binnenkort zullen tal van bedrijven via email worden benaderd met de vraag: ”Doet U ook (weer) mee met de Roefeldag”. Veel bedrijven zullen deze vraag herkennen, maar zoals elk jaar worden er ook nieuwe bedrijven benaderd. De organisatie hoopt dat veel bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid bij de jeugd tonen door hun deuren open te zetten voor de jeugd van Nijverdal/Hellendoorn. De ervaring is dat het enthousiasme vaak wederzijds is: kinderen leren het bedrijf kennen en vertellen er thuis over, het bedrijf kan kinderen vertellen over hun organisatie. Over reclame gesproken.

Kinderen vinden het leuk om iets meer te horen over de organisatie van een bedrijf en nog leuker is het voor hen om ook een kleine activiteit, die past bij het bedrijf, te kunnen uitvoeren. Dan ben je toch echt een beetje belangrijk.
Het slagen van de Roefeldag hangt samen met het aantal bedrijven dat meedoet met de Roefeldag: hoe meer bedrijven hun deuren open zetten, hoe meer kinderen deel kunnen nemen aan de Roefeldag.

De Roefeldag is er voor kinderen van groep 5 t/m groep 8. De kinderen ontvangen te zijner tijd via hun school een uitnodiging. Deelname aan de Roefeldag is voor de kinderen gratis.

Bedrijven die zich in willen zetten voor de jeugd, maar geen e-mail hebben ontvangen kunnen zich ook aanmelden via onderstaande button “Aanmelden bedrijven”. Wilt u zich afmelden? Dat kan via onderstaande button “Afmelden bedrijven” Wilt u meer informatie dan zijn we bereikbaar via het volgende mailadres: roefeldaghellendoorn@gmail.com

15-03-2020: Helaas, de roefeldag 2020 is vanwege het Corona-virus komen te vervallen.